Ataşehir Çilingir- 0538 857 85 77 - Girilmedi

Ataşehir Çilingir
Ataşehir çilingir, kapının kilitli kalması, kapı ve araba kilitlerinin bozulması gibi durumlarda hizmetler sunar. Kilitleri açma, kilit montajı ve kilit değişimi konularında uzman çilingirler sayesinde kaliteli ve hızlı hizmet alabilirsiniz.Kapıdaki kilit sorunları söz konusu olduğunda, kimse evinin dışında kalmak veya evini kilitlemek için çok fazla zaman harcamak istemez. Eski kilitler ve doğru şekilde takılmayan yeni kilitler sorun çıkarabilir.
Kilitte oluşan sorunlardan biri, gevşek iç kapı kilitleridir. Bu sorun, eski kilitlerde yeni kilitlerden daha yaygındır. Zamanla, kilitler de aşınır ve gevşeyebilir. Yanlış takılmış yeni kilitler de birleşmesi gereken iç parçalar doğru yerleşmediği için bu tür sorunlara meyillidir. Kapı kilitlerinin yavaş çalışması da bir sorundur elbette. Bu durum, birçok insan için endişe verici bir sorun değildir, ancak gelecekte sorunlara yol açabilir.
Kapı Kilidi Sorunları
Ataşehir çilingir ile kapı kilidi sorunlarınız için profesyonel hizmet alabilirsiniz. Kilit hiç kapanmıyorsa, kapının kenarındaki boşluklarda sorun olabilir, kapının üst kısmının kapı pervazına olan yakınlığı da kapı kapının hiç kapanmasına sebep olabilir. Kapıyı kapattığınızda tekrar açılıyorsa, kapıya fazladan baskı uygulayabilirsiniz. Kapıya ilave basınç uygulandığında kapı kapanıyorsa kilit sorunu var demektir.
Kapı kolunu çevirmek çok zorsa, kilidin bir anahtarı sıkışabilir veya kırılabilir. Kilit düzeneğini yağlamak ve bakımını yapmak gerekir. Kilidin sıkışması gibi durumlarda onarım için profesyonel bir çilingirle iletişime geçmeniz gereklidir.
Ataşehir Çilingir Fiyatları
Gün içinde bir çilingir müdahalesi gerektiğinde, müdahalenin türüne göre Ataşehir çilingir fiyatları değişebilir. Basit bir çözümle açılan bir kapı için daha az ücret istenirken karmaşık kilitlere sahip kapalı zırhlı kapılar için daha fazla ücret talep edilmektedir. Kilidiniz elektronik sistem gibi özellikli bir kilit ise veya kapıda birden fazla kilit varsa fiyat artabilir.
Kilidi değiştirmeniz gerekiyorsa, çilingir size yeni bir kilit takılmasını da tavsiye edebilir. İşlemin fiyatı ona göre artacaktır. Bu yüzden kendi kendinize kilitleri tamir ederken çok dikkatli olmasınız. En ufak bir hatanız yüksek maliyetli sorunlara neden olacaktır. 

ÜRÜN KODU: 2059
İnceleme: 446 kişi inceledi

İndirim, duyuru ve kampanyalardan haberdar ol.