Metropol çilingir-Metropol Avm Çilingir-0538 857 857 7- - Girilmedi

Metropol‘de kapıda kaldıysanız internete ilk yazacağınız şey en yakın çilingir numarası olmuştur. Kapıda kaldığınızda kendiniz açmaya kalkışırsanız kilide zarar verebilirsiniz. Eğer kapı kilitli değilse bir kart ile kapıyı açmayı deneyebilirsiniz fakat bu kartınızın kırılmasını da sağlayabilir.
En iyi yöntem en yakın çilingir numarasıbularak çağırmaktır. Çilingir kapınıza zarar vermeden en kısa sürede açarak hem değerli vaktinizi harcamamış hem de ek masraf çıkarmamış olur. Anahtar evde kaldıdiyelim. Bu durumlarda kapınız kolay açılabilir fakat anahtar kapıda kırıldı ise kilit açma süresi uzayacaktır. Çünkü ilk önce kilidin çıkarılması gerekmektedir

Böyle durumlarda metropol avm çilingir olarak profesyonel ekibimiz ile her an gelmeye hazırız. Acil çilingir lazım olduğunda bizleri arayabilirsiniz. 7 Gün 24 Saat hizmet vermek için elimizden geleni yaparız. Tüm elemanlarımız çilingirciler odası gereksinimlerine göre özel olarak seçilmiştir.

Neden metropol çilingir
metropol avm çilingir tamamen ihtiyaçlarınıza yönelik işlemlerini devam etmektedir. Kilit seçimi yapacağınızda isteğinizi ve düşüncelerinizi söyleyebilirsiniz. Böylece size en uygun kilidi sunacağız. Anahtar kapıda kırıldı ise en kısa zamanda verdiğiniz adrese gelerek sorunu çözmeye odaklanırız. Her gün ve her saat profesyonel ustalarımız size yardım etmekten onur duyacaklardır.
Sadece acil çilingir lazım olduğu durumlarda değil ayrıca ev – iş yeri- araba ve ofis anahtarı kopyalama, immobilizer araç anahtarı kopyalama, kilit göbek değişimi, kapı açma gerektiğinde de bizleri arayarak yardım isteyebilirsiniz.

Anahtar kopyalama neden önemlidir?
Anahtar kopyalamasadece sevdiklerinizle evinizin anahtarını paylaşmak dışında ayrıca anahtarınızı evde unuttuğunuzuda kullanabileceğiniz bir yedek için de önemlidir. Kopyaladığınız anahtarı güvendiğiniz bir komşunuza veya arkadaşına verebilirsiniz. Anahtar evde kaldı ise bile hemen yedek anahtarı alarak kapıyı açabilirsiniz. Birine vermeniz tabii ki şart değil. Genel olarak paspas altına koyulan anahtarları aynı zamanda sürekli kullandığınız bir eşyanın cebine veya iş yerinizde var ise bir dolaba koyabilirsiniz. Böylece iş yerinden dönerken alacağınız anahtar ile kapıyı açar ve ertesi gün anahtarı aldığınızda iş yerinizdeki dolaba geri kopya anahtarları koyabilirsiniz.

·         Home 
·         Çilingir
Çilingirlik tarihi çok öncelere dayanan eski bir meslektir. Eski zamanlar kilitler ve bunları açan anahtarlar demirciler tarafından tasarlanıp imal edilmekteydi.

Çilingirler kilidi ve anahtarı sıfırdan üretir, onlara şekiller vererek sadece kendilerine has yapmaya çalışırlardı. Hatta yakın zamana kadar yedek anahtarlar bile makine kullanmadan eye ile yapılır ve büyük uğraşlar verilirdi. Halbuki günümüzde anahtar kopyalama çok kolaylaşmış, bir yada iki makine neredeyse tüm anahtarları kopyalamaya başlamıştır. Hal böyle oluncada anahtarcılık ve çilingirlik mesleği özelliğini yitirmiş ve hırdavat satanların hatta camcıların bile bi makine alarak kendini anahtarcı ilan etmesine sebebiyet vermiştir. Fakat işinin ehli olmayan bu kişilerin anahtar yapmasıyla çok daha büyük sorunlar ortaya çıkmaktadır. (yapılan anahtarın açmaması, kilidin zarar görmesi, oto kontağının bozulması gibi) istanbul Ataşehir metropol Çilingir siz değerli müşterilerimizi uyarıyor, anahtar yapmanın ciddi bir iş olduğunu hatırlatıyor ve sadece işin ehli olan kişilere yaptırılmasını tavsiye ediyor.

ÇİLİNGİR veya ANAHTARCI nedir ?
Çilingir “Çilan” ve “gar” kelimelerinden oluşmuştur. “Çilan” kılıç, hançer gibi demirden aletler anlamına gelirken “gar” bu işleri yapan kimsedir. Yani çilingirler eski zamanın demircileridir.

Şimdiki çilingirler ise ev kilitlerinin iç yapısını bilen, dolayısıyla bu kilitlerin nasıl açılacağı bilgisine sahip, oto ve kasa kilitlerinin iç yapısını bilen ve bunları açma yeteneğine sahip, anahtarı olmayan ev, oto ve kasa kilitlerini söküp anahtar yapabilen, bozulduğunda tamirlerini yapabilen, hizmet sektörünün kalbinde yer alan kişilerdir diyebiliriz.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte Anahtarcılık ve Çilingirlik’te değişmekte. Ev kilitleri elektronik olarak çalışmakta, site giriş kapıları otomatik olarak kumandayla açılmakta ve arabalar özel immobilizer sistemle çalışmaktadır.

istanbul Ataşehir metropol Çilingir olarak firmamız gelişen teknolojiyi yakından takip etmektedir. İşyerimizde immobilizer oto anahtarlarınızı yaptırabilir, oto ve garaj kumandalarınızı çoğaltabilirsiniz. Ayrıca çelik kapınıza alarm sistemi monte ederek hırsızlara karşı etkili bir önlem almanızı sağlıyoruz.

istanbul ev anahtar ve kilit hizmeti.

Firmamızda evinize ait her türlü anahtarı kopyalatabilirsiniz. İşyerimizde her türkü çelik kapı kilit ve göbekleri, emniyet kilit ve kelepçeleri, asma, şifreli ve trajlı kilit bulabilirsiniz. Hizmetlerimiz olan alarm sistemleri, kırılsada güvenli bareller, çelik rozetler hırsızlara karşı kapınızı sağlamlaştıracak olmazsa olmaz önlemlerdir.
istanbul oto anahtar ve kumanda hizmeti.

istanbul Ataşehir Çilingir olarak oto anahtar ve kumandalarınızı güvenle kopyalamaktayız. Bozuk oto kilitlerinizi firmamızda tamir ettirebileceğiniz gibi tamamen kayıp oto anahtar ve kumandalarınızı yaptırabilirsiniz. İşyerimizde kumandalarınızın tamiri, kasa ve pil değişimi yapılmaktadır.
istanbul çelik kasa ve şifreli kasa açma çilingir hizmeti.

istanbul’da çelik kasa konusunda en iyi uzmanlardan olan firmamızda kayıp anahtarlı çelik kasanızı açtırıp tekrardan anahtar yaptırabilirsiniz. Kiralık kasalar, şifreli kilide sahip kasalar açılıp en kısa sürede ve en iyi şekilde anahtar teslim edilmektedir. 

Metropl Çilingir 

Evinizi, işyerinizi ya da arabanızı koruma altına almak için iyi bir kilide ihtiyacınız vardır. Zira hırsızlık olayları özellikle büyük şehirlerde sık karşılaşılan bir tehlikedir. Son teknoloji ile üretilen modern kilitler sayesinde kendinizi güven altına alabilirsiniz. Birde anahtarınızı kaybettiğinizde ya da içerde unuttuğunuz durumlarda iyi bir çilingire ihtiyacınız olacaktır. Hızlı servis ile size her saat hizmet verebilecek ve kilidi bozmadan kapı açabilecek bir çilingir ideal bir seçim olacaktır. Günlük yaşantımızın bir parçası olan bu hizmetlere ne zaman ihtiyacınız olacağını bilemezsiniz. Önemli olan kilit ya da çilingir ihtiyacınız olduğunda kime başvuracağınızdır. Ataşehir Çilingir yıllardır kusursuz hizmet veren bir firmadır.

İyi Bir Çilingir Nasıl Olmalıdır

Öncelikle iyi bir çilingirin işinde uzman kadrosu ile hizmet vermesi çok mühimdir. Kilit ve anahtar yaptırdığınızda sizi güvene alacağından en iyi şekilde yapılması gereklidir. Biz Metropol Çilingir olarak kilit ve anahtar yapımında olsun çilingir hizmetlerinde olsun en kaliteli hizmeti veriyoruz. Uzman ekibimiz ile en teknolojik aletleri kullanarak en iyi hizmeti sunuyoruz. 7 gün 24 saat size bir telefon uzaklığındayız. Hangi saatte olursa olsun aradığınızda acil hizmet ekibimiz anında gelerek kısa sürede probleminizi çözecektir. Çilingir hizmeti verirken çok çabuk size ulaşan ekibimiz asla kapı kilidinizi bozmadan kapınızı açacaktır.

Güvenli Kilit ve Çilingir Hizmeti Veriyoruz

ÜRÜN KODU: 1810
İnceleme: 3389 kişi inceledi

İndirim, duyuru ve kampanyalardan haberdar ol.