Küçükbakkalköy Çilingir-Kapı Açma-Çilingir - Girilmedi

Biz kimiz?

Küçükbakkalköy civarında hizmet veren bir çilingir servisiyiz. Kapı açma, anahtar kopyalama, kepenk / garaj kapı anahtarı, çelik kasa anahtarı, oda anahtarı ve araba anahtarı gibi servislerimiz mevcuttur. İstediğiniz bir işi en kısa sürede yapabiliriz. Kapıda kaldığınızda en yakın zamanda gelir ve genellikle en büyük sorunlardan olan kapı açarken kapıya zarar verilmesi durumunu size yaşatmayız.Saatkaç olursa olsun bizi arayın ve probleminize uygun çözüm sunalım.

Web sitemiz üzerinden ya da küçükkbakkalköyde yer alan işletmemize gelerek ürünlerimizi görebilirsiniz ve / veya alabilirsiniz.

Ne gibi durumlarda bizi arabilirsiniz?

Anahtarınızı ev içinde veya araba içinde unuttuğunuzda istediğiniz yeri açabilir (doğrulama için belgeleriniz olduğu sürece), ardından eğer isterseniz tekrar böyle bir durumla karşılaşmamanız için anahtarınızı kopyalabiliriz. Ayrıca yeni bir eve taşındığınızda en doğru karar kilidi yenilemek olacaktır. Eski kiracıların veya ev sahibinin birer kopyası olabileceğini düşünüyorsanız bizi arayın en kısa sürede evinizin kilidini beğendiğiniz kaliteli ve sağlam yeni bir kilitle değiştirelim.

Biz neler yapabiliriz?

Kapıda kırılan anahtarınızı düzeltebiliriz, oda ve ev anahtarınızı kopyalayabiliriz, araç anahtarınızı yazılımımız sayesinde klonlayabiliriz, yeni bir kilit takabiliriz, cam kilidi açabiliriz, asma kilitleri açabiliriz ve kilitli kasalarınızı açabiliriz gibi hizmetlerimizden faydalanmak için tek yapmanız gereken bizi telefon numaramızdan arayarak herhangi bir ustayı çağırmak. En yakın zamanda sizin için hizmet vermekten onur duyarız.

Anahtar kopyalama herşeyin yedeğini alma ihtiyacından doğan bir durumdur. Kumbaranın, evin veya bisiklet kilidinizin anahtarını kaybettiğinizde sorun olmaması açısından bir tane yedek bulundurmak en iyisidir. Yedek ihtiyacı ne kadar ağır bassa da sadece önemli anahtarların kopyasını almak maliyet açısından daha uyguna gelecektir. 

Anahtar kopyalamamaliyetli olsa da evin anahtarının evde unutulduğu zaman çilingir çağırmak vakit kaybına yol açabilir. Araba anahtarının kopyalanmasının araç içinde unutulan anahtar gibi durumlarda işe yaradığı zamanlar olsa da garanti yönündeise kötü olabilir. Anahtarların içerisinde bulunan özel yazılımın başka bir anahtara klonlanması aracı garanti kapsamından çıkarabilir.

Kapı Açma

Anahtarınız evde kaldı ve kapıyı açmak için yedek anahtarınız yok. Böyle bir durumda kendiniz kapıyı açmayı deneyebilir ya da çilingir çağırabilirsiniz. Çilingir çağırmak için küçükbakkalköymevkisindeyseniz bize ulaşabilirsiniz.

Kapı açmak önemsiz gibi görünsede önemlidir. Ucuz yer aramayın. Daha önce bu işi uzun zamandır yapmış, iyi yorumlar almış kişilerden hizmet alın. 10 – 15 Lira ucuza yaptırayım derken kendinize fazladan kapı ve kilit masrafı çıkarmayın.

ÜRÜN KODU: 1953
İnceleme: 13631 kişi inceledi

İndirim, duyuru ve kampanyalardan haberdar ol.