KİLİT MONTAJ VE AÇMA HİZMETLERİ - Girilmedi

Anahtarı kaybettiğinizde veya evde unuttuğunuzda, dışarıda kalabilirsiniz. Bu durumda çilingir hizmetleri gerekmektedir. Çilingirler, özel maymuncuk cihazıyla ve özel tekniklerle kapıyı açabilmektedir. Ataşehir çilingir servisi kategorisinde hizmet veren çilingirler, günün her saatinde çalışmaktadır.

  Kilit Açma Teknikleri

            Kasa kilidi ve oto kilidi açma konusunda ilk tercih çilingirlerdir. Her türlü kapıyı açabilirler. Asma kilitten, tahta kapı çeşitlerine kadar birçok kategoride çözüm üretebilmektedirler. Pratik çözüm yöntemleriyle açılmayan kilitlerinizi pratik bir şekilde açmaktadırlar. Tahta kapı, çelik kapı, demir kapı, oda kapısı ve her türlü araç kapısı, kolaylıkla açan çilingirler, Ataşehir çilingir servisi, kategorisinde, 7/24 hizmet vermektedirler. Çilingir hizmetlerinde, resmi izin gerekir. Çalışma izni ve diğer kurumlardan gerekli izinler, çilingir hizmetinin güvenilir olması için önemlidir.

  Yeni Kilit Montajı

            Tır kilidinden en küçük araç kilidine kadar birçok kilidi kolaylıkla açan çilingirler, fany, yuma, meson, ito ve kale gibi birçok markanın kilit satışını da gerçekleştirmektedir. Anahtar yenileme hizmetiyle, yeni kapınız için yeni malzeme tedarik edebilen Ataşehir anahtarcı çalışanları, cam kilit, çekmece dolap kilidi, kapı göbek kilidi, elektrikli tirajlı kilit, kapı hidroliği, kapı kolu çeşidi ve oda kilidi gibi birçok malzemeyi satmaktadır. Otomobil garaj ve kepenk kilitleri, asma kilitleri, garaj ve kapı kumanda pilleri gibi birçok ürününün satışını da gerçekleştirmektedirler. Ataşehir acil çilingir hizmetleriyle, sabahın ilk saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar kapı açma hizmeti sunmaktadırlar.

  Dört Mevsim Hizmet

            Servis hizmetlerinde en zor zamanlar, hava koşullarının en kötü olduğu zamanlardır. Buzlanma, sis, şiddetli kar yağışı, şiddetli yağmur yağışı ve şiddetli soğuklar, ulaşımı olumsuz etkilemektedir. Yollar açık olduğu sürece, bütün hava koşullarında, yılın 365 günü hizmet veren çilingirler, sizi soğuklarda dışarıda bırakmazlar. Kapı açma işlemlerinde kilidi açarken, mekanizmaya ve kapının genel yapısına zarar vermeden işlem yaparlar. Özel çilingir teknikleriyle kısa zamanda açma işlemini gerçekleştiren elemanlar, içerisinde kırık anahtar bulunan kilitleri de kolay bir şekilde açabilmektedirler. Kapının öbür tarafında anahtar olsa bile, kolaylıkla o kapıyı açabilmektedirler. Kasa anahtarlarının kaybolması veya şifrenin unutulması gibi durumlarda, özel tekniklerle kasanızın kapısını kolaylıkla açabilmektedirler. Günlük yaşantımızda önemli bir yere sahip olan araçlarımızın anahtarları kaybolduğunda veya kırıldığında, yine işin uzmanı olan çilingirler tercih edilmektedir. Kapı modeli eski veya yeni fark etmez.

            Eski tip kilitler konusunda da eğitimli olan çilingirler, bütün kapı kilitlerini açabilme konusunda tecrübeliler. Bu konuda yapılan en büyük hata, kilitleri kendimiz açmaya çalışmamızdır. Kendi kendimize açmaya çalıştığımız zaman kilit mekanizmasına zarar veririz ve çilingirlerin işini zorlaştırırız. Kilit mekanizmanın zarar görmesi ile birlikte, dışarıda kalma süreniz uzar. İşinize geç kalırsınız ve günlük programınız alt üst olur. Bu nedenle kilit açma işini, özel maymuncuklarla yapan çilingirlere bırakmamız daha doğru olur.

ÜRÜN KODU: 1604
İnceleme: 3925 kişi inceledi

Benzer Ürünler

İndirim, duyuru ve kampanyalardan haberdar ol.