Ataşehir atatürk mahallesi kilit değişimi - Girilmedi

Ataşehir atatürk mahallesi kilit değişimi
Ataşehir atatürk mahallesi kilit değişimi arıyorsanız size hizmet vermekten gurur duyarız. Anahtar kopyalama, kapı açma ve kilit değiştirme gibi tüm çilingir ihtiyaçlarınızda şubemizi ziyaret edebilirsiniz.
Acil ihtiyaçlar için öncelik sunuyoruz
Arabanızda evcil hayvanınız kaldıysa veya evde çocuğunuz kaldıysa (olmaz ama arkanızdan kapıyı örttüyse v.b) yaşadığınız durumu bize bildirmeniz yeterlidir. Canlılar için tehlike arz eden durumlarda işlem önceliğini ayarlarken sizi birinci plana almaktayız.
Gerçeği yansıtmayan durumlarda işlem önceliği kazanmaya çalışırsanız yapacağımız işi iptal etme hakkımızı saklı tutarız. 
Kriz yönetimini yapabiliyoruz
Yaşadığımız pandemi döneminde hali hazırda sürdürdüğümüz hassasiyetimizi en üst düzeye çıkarmış durumdayız. Kriz yönetimini en iyi şekilde yöneterek değerli müşterilerimiz ile değerli ustalarımız arasında mesafe koyuyoruz. En az risk ile güvenli bölgeniz olan eve ulaşmanızı sağlıyoruz.
Sizinde görebileceğiniz gibi en iyi hizmeti verebilmek için çok fazla emek vermekteyiz. İsteklerinizi en kısa sürede yerine getirerek bizden hizmet almak için dükkanımızı veya web sitemizi ziyaret edebilir, telefonla arayarak vereceğiniz adrese çağırabilirsiniz.
Güvenli ellerdesiniz
Onlarca usta içerisinden özenle seçtiğimiz çalışanlarımız işlerinde oldukça profesyonellerdir. Aldığınız ve alacağınız hizmetlerde güvenli ellerdesiniz. 
Verdiğimiz hizmetin yanı sıra dükkanımızdan üründe alabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak kilitleri seçip (dilerseniz sizin seçiminizde bizde yardımcı olabiliriz) bize söylediğiniz zaman kurulumunu istediğinizde yapmaktayız.
Her an ulaşılabilir
Kapıda ne zaman kalacağınız belli olmaz. İster sabahın 6’sı isterse gecenin 3’ü hiç fark etmez. 7/24 hizmet verdiğimiz için dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Mağduriyetinizi gidermek için aradığınız anda yola çıkacağız.
Ve diğer her şey
Saymaya kalksak kıtalarca dolduracağız. Bunun yerine sizi dükkanımıza davet ediyoruz. Pandemi dönemi bittiğinde sizinle bol bol sohbet etmekten zevk duyarız. 
Ayrıca başlıca verdiğimiz anahtar kopyalama hizmeti haricinde kapıda kalan anahtarı çıkarma veya yeni kilitle değiştirme, immobilizer anahtar kopyalama (yazılımla çalışan otomobil anahtarları), anahtarı evde unuttuğunuzda kapıyı açma (ev sahibi doğrulanması gerekmektedir) hizmetini de Ataşehir atatürk mahallesi kilit değişimi arayışlarınızda karşılamak için bir telefon kadar uzaktayız. 

 

ÜRÜN KODU: 2005
İnceleme: 4669 kişi inceledi

İndirim, duyuru ve kampanyalardan haberdar ol.