Kayışdagı çilingir-kapı açma-0538 857 85 77 - Girilmedi

Kayışdagı Çilingir
Ataşehir kayışdagı çilingir ihtiyaçlarınızda Çilingir yanınızda. Gece veya gündüz acil çilingir ihtiyaçlarınızda bizleri arayabilirsiniz.
Acil durumların başında gelen ilk olay arabanızın anahtarının araba içerisinde kalmasıdır. Birde arabanızın içinde bir canlı kaldıysa (çocuklar, bebekler veya hayvanlar) ve arabanız son model içerisindeki canlıyı rahat ettirebilecek özelliklere sahip değilse sakin olun, camı kırmaya çalışmayın. Camlar içerideki canlıya zarar verebilmektedir. Oysa ki bizi arayıp acil durumunuzu anlatırsanız önceliğimizi size verebiliriz. Böylece en kısa sürede bulunduğunuz korkunç durumdan kurtulabilirsiniz.
Kayışdagı Çilingir Başka Hangi Hizmetleri Sunar?
Aslında bir çilingirin sunduğu tüm hizmetleri sunmaktayız. Ancak genel olarak açıklamamız gerekirse;
Anahtar Kopyalama:Ev veya otomobil anahtarınızı en kaliteli kalıplara basarak kopyalama işlemini yapabiliriz. Bazı merdiven altı firmaların aksine; en kaliteli kalıpları kullanarak anahtarınızın en uzun ömre sahip olmasını sağlıyoruz.
Kapı Açma:Anahtarınız evde kalabilir veya kayıp olabilir. Bu gibi durumlarda kapınızı açarak ona uygun kilidi size verebiliriz. Veya isteğinize bağlı olarak yeni kilit takarak size asıl ve yedek bir anahtar verebiliriz.
Kapıda Kalan Kilidi Çıkartma:Anahtarınızı döndürmeye çalışırken anahtarınızın yarısı kapıda, yarısı elinizde kalabilir. Böyle bir durumda kapı kilidini zorlamadan bizi aramanız işlemi daha kolay hale getirecektir. Küçük bir olasılık olsa da kilidin çok geride kalmasından veya birden fazla parçaya bölünmesinden kaynaklı olarak kilidin komple değiştirilmesi gerekebilir.
İmmobilizer Anahtar Kopyalama:Yeni araçlar artık sadece anahtarla değil aynı zamanda anahtarın içerisinde bulundurduğu yazılım ile etkileşime girerek arabanın çalışmasını sağlarlar. Araç firmaları ise yazılımları güncel tutarak anahtarın kopyalanmasını engelleyerek hırsızlıkların önüne geçmeyi hedeflemektedir. Bu sebeple immobilizer anahtar kopyalamak ve kopyalanan yazılımı silmek çilingircilik mesleğindeki belki de en zor hizmetlerden bir tanesidir.
Anahtar Tamiri:Mevcut eşyalarınızdan vazgeçmeyen biriyseniz sizin için elinizdeki anahtarı da tamir edebiliriz. Pilini yenileyebilir ve dış kabını değiştirebiliriz.
Verdiğimiz tüm hizmetlere, telefon numaramıza, adresimize ve mail adresimize sitemiz üzerinden ulaşarak çilingir ihtiyaçlarında bizlerle iletişime geçebilirsin. Bir sorun varsa aşağıdan iletirsen en kısa sürede sana dönüş yapabiliriz.

 

ÜRÜN KODU: 2044
İnceleme: 18498 kişi inceledi

İndirim, duyuru ve kampanyalardan haberdar ol.