Çilingir ataşehir-0538 857 857 7- - Girilmedi

Çilingirlerin en büyük sorunu nedir?

İnsanlara yardım etmek amacıyla elimizden gelenin en iyisini ve hızlısını yapmaya çalışıyoruz fakat bizimde başımıza gelen onlarca felaket var. Bunların en büyük sorunu kişinin evini doğrulamaktır. Hele ki azalan komşuluk ilişkileri ile işimiz daha da zor hale geldi. Bir kişi evine çağırıp anahtarım içeride kaldı dediği zaman o kişinin o evin sahibi olup olmadığını bilmiyoruz. Eski zamanlarda komşular burada devreye giriyordu aşağı doğru inen veya yukarıya doğru çıkan bir kişi kapının başında tanımadığı birini gördüğü zaman en azından tepki verdiği için yaptığımız işi kesebiliyorduk.

Kişiden şüphe duyan bir çilingir birine özel olarak tanıyor musunuz bu kişiyi diye sorabilir ya da kilidi açarken çıkardığı sesi yükselterek birinin rahatsız olup gelmesini umabilir. Sadece kapı açmak değil aynı zamanda anahtar kopyalamakta da aynı durum geçerli. Herhangi biri başka birisinin anahtarını kısa sürede alıp kopyalatabilir. Zaten anahtar kopyalama 5 dakikadan daha kısa sürdüğü için böyle bir durumda gerçek anahtar sahibinin ruhu bile duymadan kişi kendine bir anahtar yaptırabilir. Hal böyleyken yapabilecek pek bir şey olmuyor tabii ki.

Bunların başına gelipte dava açılmış onlarca hatta binlerce çilingir mevcut. Yine de insanların sırf riski yüzünden iş değiştirmesi pek mümkün olmuyor. Her meslekte bunun gibi riskler mevcut zaten.

Benim ne yapmam gerek?

Çilingirlerin sonradan düşünmemesi için kapıda kalırsanız kapınız açıldığında evinizin tapusunu veya kira ise sözleşmesini gösterebilirsiniz. Böylece hem çilingirler için daha az sorun teşkil eder hem de hırsızlıkların bir nebze önüne geçilir.

Eğer kapıda kaldıysanız ve acil çilingir ihtiyacınız varsa şerifali çilingir yazarak bizi çağırabilirsiniz. Aynı zamanda anahtar kopyalama ve yeni kilit seçimi içinde şubemize gelerek sizin için en iyisini seçebilirsiniz.  Bizim için güvenliğin önemli olduğu kadar sizin içinde olduğunu biliyoruz. İsterseniz çilingirciler odasından bilgilerimizi kontrol ettirebilirsiniz.  Çilingir yasalara uygun olarak  ustalarımızın hepsi sabıkasızdır ve işinin en iyisidir. Eğer hala sorularınız var ise bizi arayabilirsiniz.

ÜRÜN KODU: 1904
İnceleme: 6630 kişi inceledi

İndirim, duyuru ve kampanyalardan haberdar ol.